LTC Vleuten de Meern

User Name

Password

Info New or Forgotten?

ZoekenPark Dashboard

Park Dashboard
Banen bespeelbaar
Reinier de Rooij (vr 17 feb 07:46)

Laatste nieuws

   
 

Speelschema’s competitieteams

Nieuws van 13 march

De indeling van de competitie is definitief en ook gepubliceerd door de KNLTB. Op de website van LTC zie je bij elk team een KNLTB-logo. Als je daarop klikt kun je het speelschema voor jouw eigen team zien. De baanindeling inclusief starttijden per team per wedstrijddag wordt op dit moment gemaakt en wordt later deze maand gepubliceerd op onze website.

Worldtour voorjaar 2017 van start

Nieuws van 13 march

In het voorjaar 2017 doet TLC Vleuten-de Meern weer volop mee aan de Wordltour voor kinderen t/m 12 jaar. Voor de jongste kinderen die spelen met ROOD en ORANJE gaat deze competitie op 19 maart van start en wordt er in totaal 7 zondagen gespeeld. Dit voorjaar speelt LTC met 2 RODE teams en 5 ORANJE teams. De dagen waarop LTC Vleuten-de Meern HOST is en dus kinderen van andere verenigingen zal ontvangen zijn: 19 maart, 2 en 16 april en 11 en 25 juni.

>> Lees verder...

Start VAC 7 april

Nieuws van 13 march

Op vrijdag 7 april gaat de onderlinge vrijdagavondcompetitie weer van start met dit voorjaar een recordaantal aanmeldingen! De Evenementencommissie gaat de komende week heel hard aan het werk om 180 deelnemers in meer dan 40 teams een plekje te geven in deze op en top gezellige onderlinge competitie. Uiterlijk vrijdag 24 maart worden alle deelnemers geïnformeerd over de plaatsing en planning. En dan gaan wij natuurlijk heel hard duimen voor een prachtig voorjaar!

Baan 14 de komende tijd

Nieuws van 13 march

Baan 14 is de komende tijd weer geopend. Kijk hier voor de openingstijden. Ook vindt er onderhoud plaats.

 

>> Lees verder...

Jaarplanning LTC

Nieuws van 13 march

Ook dit jaar zijn er wederom vele activiteiten gepland bij ons op het park. Wil je weten wanneer bepaalde events plaats vinden? 

>> Lees verder...

Deel deze pagina
Copyright © 2010 L.T.C Vleuten de Meern. Alle rechten voorbehouden. Gebruiksvoorwaarden Technische informatie Contact