LTC Vleuten de Meern

User Name

Password

Info New or Forgotten?

ZoekenPark Dashboard

Park Dashboard
Voor onbepaalde tijd NIET bespeelbaar
Reinier de Rooij (vr 13 jan 07:19)

Laatste nieuws

   
 

Inschrijving Vrijdagavondcompetitie voorjaar 2017 is geopend!!!

Nieuws van 15 january

Ook dit voorjaar organiseert de Evenementencommissie weer de gezellige onderlinge Vrijdagavondcompetitie voor alle senior leden van LTC.

De eerste speeldag van de competitie is op 7 april a.s. en we sluiten de competitie af op 30 juni met een gezellige feestavond.

Inschrijven kan individueel of met een team (2 heren, 2 dames) en kost 40 euro per team. Elk team speelt 4 avonden en op een speelavond speel je twee wedstrijden van een uur (met één uur pauze ertussen). Na afloop staat er een lekkere schaal bitterballen voor jullie klaar.

Afhankelijk van het aantal aanmeldingen zullen we de teams op sterkte indelen. Meer informatie over de  Vrijdagavondcompetitie vind je op de website op deze pagina!

NB. voor nieuwe leden is deze gezellige interne competitie een leuke manier om andere leden te leren kennen.

Locatie L.T.C. Vleuten de Meern

Inschrijving Utrechtse Tennis Kampioenschappen geopend

Nieuws van 5 january

Doe je mee met het grootste tennistoernooi in Nederland? Ga je de strijd aan met je Utrechtse tennisgenoten? De Utrechtse Tennis Kampioenschappen (UTK) worden van 11 t/m 19 maart 2017 georganiseerd door alle 21 Utrechtse tennisverenigingen. Na de succesvolle eerste editie in 2016 met 861 deelnemers en 811 wedstrijden gaan we door met de tweede editie van de UTK! Iedereen, van jong tot oud, kan meedoen. 

>> Lees verder...

Recordaantal inschrijvingen voorjaarscompetitie

Nieuws van 15 december 2016

Alle teams die zich hebben opgegeven voor de komende voorjaarscompetitie zijn ingeschreven bij de KNLTB. Het was een flinke puzzel voor de technische commissie, maar het resultaat is dat alle teams ingeschreven konden worden. Er zijn echter geen nieuwe teams gevormd van de verschillende individuele inschrijvingen (voor de zaterdag). Deze inschrijvingen worden als reserve opgenomen en gepubliceerd op onze website. De inschrijvingen worden echter pas definitief na bevestiging van de KNLTB. Deze wordt rond 1 maart 2017 gegeven. Na die datum kan de technische commissie volledige zekerheid geven of elk team in het voorjaar competitie kan spelen.

Wijzigingen openingstijden Baan 14

Nieuws van 15 december 2016

In verband met de winterperiode heeft Baan 14 gewijzigde openingstijden:

>> Lees verder...

Toegang park tijdens winterperiode

Nieuws van 15 december 2016

Het toegangshek van ons park is vanaf 18 december standaard gesloten. Door je KNLTB pas 2016 door de kaartlezer te halen, kun je deze openen. De kaartlezer vind je rechts bij de brievenbus. Vergeet je pas dus niet mee te nemen als je gaat tennissen. Als er sprake is van nachtvorst, check dan voordat je gaat tennissen op onze website of via de Plan My Sport app of het park gesloten is.

>> Lees verder...

Bespeelbaarheid banen tijdens de winter

Nieuws van 30 november 2016

Nu de winter zich nu echt definitief heeft aangekondigd nog even de toegankelijkheid van de banen tijdens winterperiode op een rijtje.

Bij droge vorst kunnen de banen gewoon bespeeld worden. Het park is echter gesloten in de volgende gevallen:
•    In het geval van besneeuwde banen en banen met ijzel (bespelen leidt namelijk tot het beschadigen van de toplaag);
•    Tijdens de dooi (bespelen leidt namelijk tot het beschadigen van de onderlaag).

>> Lees verder...

Deel deze pagina
Copyright © 2010 L.T.C Vleuten de Meern. Alle rechten voorbehouden. Gebruiksvoorwaarden Technische informatie Contact