LTC Vleuten de Meern

User Name

Password

Info New or Forgotten?

ZoekenLaatste nieuws

   
 

Tossmiddag

Nieuws van 25 may

Hallo allemaal! Woensdag 3 juni staat alweer de eerste tossmiddag op het programma! Alle jeugdleden die op de basisschool zitten kunnen hier aan meedoen. Ervaren en minder ervaren spelers, iedereen is welkom voor een paar partijtjes tennis om 13.15 uur. En we sluiten rond 15.30 weer af met Round the Court! Het enige wat je mee hoeft te nemen is je racket én je pasje. Wij zorgen tussendoor voor iets lekkers en drinken. Je hoeft je niet in te schrijven. Noteer het wel meteen even in je agenda en die van je ouder(s).  We zien je graag op 3 juni om 13.15 uur bij het clubhuis. 

Tot dan, we duimen voor goed weer! 

Groeten van de Jeugdactiviteitencommissie

Uitstel Ouder-Kind Toernooi

Nieuws van 25 may

Beste Kinderen en Ouders van LTC, de Jeugdactiviteitencommissie heeft om verschillende redenen besloten het Ouder-Kind Toernooi – het allerleukste toernooi van het jaar! -  uit te stellen. We kunnen het toernooi deze zomer helaas niet op een zondag houden. En de zaterdag die we hadden gevonden (6 juni) blijkt voor veel kinderen ook een toernooidag te zijn bij andere sporten. Natuurlijk willen we jullie niet teleurstellen en gaan we het toernooi in het najaar organiseren! Ga dus vooral vast nadenken of je met je vader, je moeder, je oma, je opa, je juf, je gymleraar of je favoriete oom wilt spelen…

Gelukkig zijn er komende maand twee tossmiddagen op 3 en 24 juni, start 13.15 uur. Je kunt gewoon naar Baan 14 komen, inschrijven niet nodig.

We houden jullie op de hoogte!

Groeten van de Jeugdactiviteitencommissie

Keukenmaxx Open 2015, laatste kans om in te schrijven !

Nieuws van 21 may

Beste tennisliefhebber,

Nog een paar dagen en dan sluit de inschrijving voor het Keukenmaxx Open 2015. Wil je meedoen, schrijf dan nu hier in !

(De inschrijving sluit op vrijdag 29 mei)

Het Keukenmaxx Open vindt plaats vanaf zaterdag 13 t/m zondag 21 juni a.s. De organisatie streeft ook dit jaar naar goed gevulde schema’s, met veel spannende partijen in alle categorieën. Voor de finalisten zijn er mooie prijzen te winnen. Maar er is meer, het toernooi staat bekend om zijn gezelligheid en daarom hebben wij dit jaar gekozen voor het thema ‘Sensation White’.

Ook organiseert de commissie weer een loterij met een passende hoofdprijs: 2 kaartjes voor Sensation op 4 juli 2015 in de Amsterdam Arena.

Noteer vast vrijdag 19 juni voor een spetterende feestavond geheel in de sfeer van Sensation White

Kinderparadijs Jansen & Jansen Open Jeugd Toernooi

Nieuws van 14 may

Van zaterdag 27 juni tot en met zaterdag 4 juli a.s. vindt het Kinderparadijs Jansen & Jansen Open Jeugd Toernooi Vleuten de Meern 2015 plaats. Een sportief toernooi voor alle tennissers t/m 17 jaar (vanaf categorie Groen). Doe je mee?

Omdat de Tour de France op zondag vlak langs ons park komt spelen we de finales al op zaterdag 4 juli. Houd je die dag voor de zekerheid vrij? Het thema van ons toernooi is Sportieve Dromen. We sporten deze week samen voor Spieren voor Spieren. Inschrijven kan vanaf vandaag tot vrijdag 14 juni a.s. of bij het bereiken van het maximaal aantal te spelen partijen. Wacht daarom niet te lang!

Op woensdagmiddag 1 juli organiseren we een unieke clinic voor de categorieën Rood en Oranje. Meer informatie hierover volgt later.

Graag tot ziens tijdens ons toernooi!

Commissie Open Jeugd Toernooi Vleuten De Meern Pim, Boban, Kikki, Denise, Jannik, Pepijn, Zoë

Verrassingstoernooi: Met links win ik van je!

Nieuws van 8 may

Verrassing!! voor iedereen die denkt tennis maximaal te beheersen of toch niet.

Op 7 juni staat het "doe gek doe wild doe je haar los"-toernooi gepland en als het weer meezit gaat het een event worden dat we niet snel vergeten! Er gaat van rond 13.00 tot een uur of 17.00 getennist worden in dubbels
met op elke baan een andere uitdaging. Zo hebben we onder andere:

  • Vreemdgaan (met de andere hand)
  • Leeftijd (verplicht 2x stuiteren)
  • Brilvergeten (alles is in)

Al naar gelang het aantal inschrijvingen verzinnen we er uitdagingen bij.

We spelen rondjes van 20 minuten en streven naar 20 minuten rusttijd tussen ronden. Zo speel je dus een keer of 5-6 max.

Je kunt je inschrijven met partner, maar als je wilt ook alleen in dat geval zoeken wij een leuke match. Alle combinaties zijn mogelijk als iemand maar 18+ is en lid van de LTC. De kosten zijn € 5,- per persoon. Uiterlijk 17.00 uur zijn we klaar, daarna gaan we aan de borrelhappen!

klik hier om je in te schrijven!!!!

Deel deze pagina
Copyright © 2010 L.T.C Vleuten de Meern. Alle rechten voorbehouden. Gebruiksvoorwaarden Technische informatie Contact