LTC Vleuten de Meern

User Name

Password

Info New or Forgotten?

ZoekenLaatste nieuws

   
 

Baan 14 weer geopend vanaf 10 februari

Nieuws van 6 february

Nu de winterstop voorbij is gaat baan 14 weer open. Vanaf woensdag 10 februari zijn Paul & Ina weer aanwezig op de dinsdag en woensdag (ochtend en avond), donderdagavond en vrijdagochtend.

Vooraankondiging ALV 30 maart

Nieuws van 6 february

Op woensdagavond 30 maart vindt alweer de halfjaarlijkse algemene ledenvergadering plaats. Zet deze datum vast in je agenda. Voorafgaand aan de ALV ontvangt iedereen de agenda en bijbehorende stukken.

Uitnodiging voorspeeldag rode en oranje kinderen woensdag 17 februari.

Nieuws van 5 february

Met ingang van de nieuwe zomerlessen start LTC Vleuten de Meern met een selectie training voor de rode, oranje en groen spelende kinderen. De groene kinderen die voor selectietraining in aanmerking komen, zullen vanavond worden uitgenodigd via de mail.

Er is bij LTC Vleuten de Meern al een selectietraining voor kinderen van 12 t/m 17 jaar, maar de vereniging heeft nu ook besloten om meer de focus te leggen op de jongere talentvolle kinderen. 

Om de rode en oranje kinderen de kans te geven om zich in de kijker te spelen, kunnen ze aangemeld worden voor een voorspeeldag op woensdag 17 februari. De trainers van LTC zullen deze middag de organisatie in handen hebben en de kinderen op een speelse manier allerlei oefeningen laten uitvoeren. Na afloop zullen alle deelnemende kinderen een diploma krijgen.

Waar vind dit evenement plaats? Oudenrijnhal baan 4 en 5.

Wie kan wanneer komen? Rode kinderen van 13.00 tot 14.00 uur

Oranje kinderen van 14.00 tot 15.00 uur

Oranje kinderen van 15.00 tot 16.00 uur

Aanmelden via jeugdtraining@ltc-vdm.nl en de oranje kinderen moeten een 1e en 2e voorkeur aangeven bij de tijd.

Door de technische commissie en trainers zijn in het nieuwe jeugdbeleidsplan de volgende selectie criteria samengesteld voor de groep kinderen van 7 t/m 11 jaar:

- aanleg voor het tennis hebben

- in bezit zijn van goede motorische vaardigheden (oa bewegen, gooien en slaan)

- voldoende conditionele capaciteiten hebben

- conformeren aan de trainingseisen > 2x per week trainen zomer/winter

- verplichting deelname aan een minimaal aantal toernooien > clubkampioenschappen in laatste week zomervakantie + 2x singel bij een Tenniskids toernooi 

- verplichting om competitie voor de club te spelen > worldtour rood/oranje/groen

- mentaliteit > tijdens training en wedstrijden je volledig inzetten om beter te worden

- goed gedrag op de baan en op de vereniging

De kinderen die wij hebben gezien op 17 februari en aan deze criteria voldoen zullen vrijdag 19 februari via de mail een uitnodiging ontvangen om aan de selectietraining deel te nemen. De zomer  en winter selectielessen worden voor 25% gesubsidieerd door de vereniging.

Mochten er nog vragen zijn naar aanleiding van deze mail, dan zijn we te bereiken via jeugdtraining@ltc-vdm.nl

We hopen op een mooie opkomst en een leuke middag de 17e!

Met sportieve groet,

Technische commissie en trainers

Informatie ALV 26 november 2015

Nieuws van 2 february

Tijdens de laatste ALV stonden, naast de gebruikelijke onderwerpen zoals de begroting en terugkoppeling ledentevredenheidsonderzoek, een aantal belangrijke onderwerpen op de agenda. Deze betroffen de nieuwe bestuurssamenstelling, het voorstel om een verenigingsmanager aan te stellen en het voorstel betreffende de installatie van zonnepanelen op Baan 14. Het bestuur was dan ook verheugd met het grote aantal aanwezige leden en de constructieve discussies en nodige kritische vragen. De ALV heeft ingestemd met de nieuwe bestuurssamenstelling en heeft de voorstellen betreffende een verenigingsmanager en zonnepanelen met meerderheid van de stemmen goedgekeurd. 

Een opmerkzaam lid heeft het bestuur erop geattendeerd dat de presentatie betreffende beide voorstellen nog niet gepubliceerd was op onze website. Dit terwijl het bestuur transparant en informatief wil zijn naar alle leden en dus ook richting de leden die niet aanwezig waren tijdens de vergadering. Om die reden hebben wij de presentatie met informatie over beide voorstellen alsnog online gezet (achter de login). Voortaan zullen alle stukken voorafgaand aan de ALV op de website beschikbaar worden gesteld, zodat geïnteresseerden zich kunnen voorbereiden. De volgende ALV staat gepland op 30 maart 2016.

Utrechtse Tennis Kampioenschappen

Nieuws van 27 january

Alle Utrechters met een KNLTB nummer kunnen zich inschrijven voor een nieuw evenement: de Utrechtse Kampioenschappen. Deze kampioenschappen vinden dit jaar voor het eerst plaats. Het toernooi is van 12 t/m 20 maart en zal op 15 verschillende parken plaatsvinden binnen de gemeente Utrecht. De finales zijn op ons park! 

>> Lees verder...

Deel deze pagina
Copyright © 2010 L.T.C Vleuten de Meern. Alle rechten voorbehouden. Gebruiksvoorwaarden Technische informatie Contact