LTC Vleuten de Meern

User Name

Password

Info New or Forgotten?

ZoekenLaatste nieuws

   
 

Studentenkorting lidmaatschap LTC

Nieuws van 15 october

Je komt in aanmerking voor studentenkorting als je in het desbetreffende tennisseizoen tussen de 18 en 28 jaar bent (geboren in 1999 of eerder) én een dagstudie volgt. Wat moet je hiervoor doen? Stuur ieder jaar vóór 1 januari een door de schoolleiding ondertekende verklaring dat je student óf een kopie van je studentenpas naar de ledenadministratie: ledenadministratie@ltc-vdm.nl. Ná 1 januari kan de studentenkorting niet meer worden toegepast.

Nieuwsbrief LTC 30 september 2016

Nieuws van 30 september

  • Gezondheid Ina
  • Slottoernooi basisschooljeugd 9 novemberStudentenkorting lidmaatschap LTC
  • Opzeggen lidmaatschap 2017
  • Even voorstellen: bestuur
  • Terugkoppeling inloopavond bestuur
  • Verslag ALV
  • Aankondiging ALV 23 november

>> Lees verder...

BeŽindigen lidmaatschap

Nieuws van 26 september

Kun je of wil je niet meer bij de LTC Vleuten-De Meern tennissen, geef dit dan zo spoedig mogelijk door aan de ledenadministratie via de koppeling op de website onder het kopje “Lidmaatschap /opzeggen”. Via de website krijg je een automatische bevestiging.

>> Lees verder...

Najaarscompetite van start: baanschema's en invoeren van uitslagen

Nieuws van 18 september

Het eerste competitieweekend van het najaar zit er al weer op. Goed weer en mooie wedstrijden.

Wel bleek dat de planning op zaterdag een beetje (te) scherp was waardoor verschillende teams hebben moeten wachten. Het schema is voor het restant van de competitie aangepast. Zie hier het baanschema voor de zaterdag en zie hier het schema voor de zondag
Daarnaast komen er wat vragen binnen hoe de uitslagen ingevoerd moeten worden op knltb.nl (Mijn Knltb). Klik op deze link voor de stap-voor-stap uitleg.

Als er nog andere vragen of opmerkingen zijn, stel ze gerust. Dat kun je doen via het e-mailadres competitiezaken@ltc-vdm.nl.
 

De Winterdubbels komen er weer aan

Nieuws van 23 august

Het zomerseizoen is nog in volle gang. Maar vanaf begin november starten ook de Winterdubbels. Dit is een sportief en gezellig evenement voor leden van de LTC.

Alle senioren hebben een mail ontvangen met een uitnodiging om in te schrijven. Wil je meer weten over de opzet van de WInterdubbels, klik dan op deze link.
Hopelijk is de animo net zo groot als afgelopen editie: 40 dubbels bij de heren en 28 dubbels bij de dames.Bij de heren ging de cup naar Pieter Verbeek (rechts) en Ruud Toonen. Bij de dames is de wisselbeker in handen van alle deelnemende teams aan deze (voor de dames) eerste editie.

Deel deze pagina
Copyright © 2010 L.T.C Vleuten de Meern. Alle rechten voorbehouden. Gebruiksvoorwaarden Technische informatie Contact