LTC Vleuten de Meern

User Name

Password

Info New or Forgotten?

Zoeken

Park Dashboard

Park Dashboard
Banen bespeelbaar
Reinier de Rooij (do 08 mrt 09:34)

Laatste nieuws

   
 

Inschrijving Muntstad Clubkampioenschappen 2018 geopend

Schrijf je nu in!

Nieuws van 16 june

Vanaf vandaag is de inschrijving geopend van ons onderling seniorentoernooi: de Muntstad Clubkampioenschappen 2018. Vanaf donderdag 30 augustus begint ons sportieve toernooi en sluit ook dit jaar weer af met spetterende finales op zondag 9 september. Mis het dus niet! 

Om het leven te vieren organiseren we een spetterend feest op vrijdagavond 7 september! Zet deze datum dus maar alvast in je agenda. 

Let op, de inschrijving voor ons wervelende toernooi sluit midden in de zomervakantie, op vrijdag 17 augustus. Schrijf je dus in vóórdat je op vakantie gaat.

Inschrijven
Je kunt je via deze link direct inschrijven of via de persoonlijke link onderaan de e-mail die je van ons hebt ontvangen. Jouw persoonlijke gegevens zijn dan al voor je ingevuld. In de volgende categorieën kan worden ingeschreven: 2/3, 4, 5, 6, 7, 8/9 en 6/7/8 (50+). Indien naar oordeel van de commissie voor een bepaalde categorie te weinig inschrijvingen worden ontvangen, dan kunnen we wijzigingen naar eigen inzicht in de indeling aanbrengen. Zoveel mogelijk zal er in poules gespeeld gaan worden. Schrijf je je bijvoorbeeld in voor 2 categorieën, dan kan het zijn dat je al 4-6 wedstrijden in de poulefase speelt. Zorg dus voor een ruime beschikbaarheid tijdens de toernooiweek. Gedurende het finaleweekend (8 en 9 september) dien je volledig beschikbaar te zijn. De inschrijving sluit 17 augustus 2018 óf bij het bereiken van het maximaal aantal te spelen partijen. Hier vind je de volledige toernooibepalingen.

Verhinderingen
Tijdens het inschrijven kun je je voorkeurstijden invullen én aangeven wanneer je niet beschikbaar bent. Als je niets invult, wordt aangenomen dat je altijd beschikbaar bent (op werkdagen vanaf 18.00 uur en in de weekenden vanaf 09.00 uur). Het helpt ons enorm als iedereen zijn of haar agenda gedurende de toernooiweek zoveel mogelijk vrijhoudt (ook nadat de eerste wedstrijdschema’s zijn vrijgegeven), zodat eventueel herplannen van wedstrijden een stuk makkelijker verloopt. Geef daarom veranderingen in beschikbaarheid (ook tijdens het toernooi), zowel positief als negatief zo spoedig mogelijk aan ons door. Ieder jaar krijgen wij het verzoek rekening te houden met de speeltijden van partners, helaas is dat niet mogelijk. 

Goede doel
Tijdens de hele week van de Muntstad Clubkampioenschappen 2018 verkopen we ook weer loten voor de spetterende loterij op de finaledag. Dit jaar is er wederom gekozen om de opbrengst van de loterij te koppelen aan een goed doel: Stichting Jarige Job! Daarnaast gaat dit jaar van het inschrijfgeld 1 euro per deelnemer naar het goede doel.

We zien je graag vanaf donderdag 30 augustus! Heb je vragen stuur dan een e-mail naar clubkampioenschappen@ltc-vdm.nl.

Kampioenen voorjaarscompetitie 2018

Nieuws van 13 june

De voorjaarscompetitie heeft weer een aantal jeugdkampioenen en seniorenkampioenen opgeleverd. Gefeliciteerd!

Algemene Ledenvergadering 3 juli a.s.

Nieuws van 13 june

Op dinsdag 3 juli a.s. is er een Algemene Ledenvergadering (ALV). Het bestuur nodigt je van harte uit om hierbij aanwezig te zijn. De ALV vindt plaats in Baan 14 op ons tennispark en begint om 20.00 uur. De agenda en overige stukken zijn vanaf 18 juni te downloaden op de pagina voor leden (achter de login).

We zien je graag 3 juli in Baan 14!

 

Vleuten de Meern Jansen en Jansen Open Jeugd Toernooi 2018

Nieuws van 9 june

Van 25 juni tot 1 juli is het Jansen en Jansen Open Jeugd Tennis Toernooi. Dit betekent dat er gedurende deze week aan het begin van de avond partijen gespeeld worden. We zullen per dag aangeven wanneer de banen beschikbaar komen danwel al zijn. Deze informatie zal zichtbaar zijn bij de wedstrijdtafel. Uiteraard zijn de banen in het finale weekend niet beschikbaar. 

Sportieve groet
OJT Commissie

Openingstijden Baan 14 voorjaar 2018

Nieuws van 21 april

De openingstijden van Baan 14 zijn:

  • Maandag en dinsdag : 9.30 – 12.30 uur en vanaf 19.30 uur tot einde
  • Woensdag : 9.30 -12.30 uur en van 14.00 – 17.00 uur en vanaf 19.30 uur tot einde
  • Donderdag en vrijdag : 9.30 – 16.00 uur en van 19.30 uur tot einde
  • Zaterdag en zondag : Vanaf de start tot einde competitie.
Na de competitie en tot de zomer vakantie zijn de openingstijden van de doordeweekse dagen zoals op maandag en dinsdag en van zaterdag en zondag zijn de openingstijden van 10.00 uur tot uiterlijk 17.00 uur! Na onze open toernooien van de senioren en de jeugd volgt een zomervakantie schema.
Deel deze pagina
Copyright © 2010 L.T.C Vleuten de Meern. Alle rechten voorbehouden. Gebruiksvoorwaarden Technische informatie Contact