LTC Vleuten de Meern

User Name

Password

Info New or Forgotten?

Zoeken

Park Dashboard

Park Dashboard
Banen bespeelbaar
Reinier de Rooij (do 08 mrt 09:34)

Laatste nieuws

   
 

Ingezonden brief

Nieuws van 5 december

Gerrit Jan Belt heeft een brief ingestuurd met als onderwerp "Geen behoefte aan een beleid voor recreatief tennis?". Hier vind je de brief terug.

De Winterdubbels komen er weer aan!

Nieuws van 10 september

Na de zeer geslaagde Clubkampioenschappen in de afgelopen weken, staan september en oktober in het teken van de KNLTB Najaarscompetitie.
Maar vanaf zaterdag 3 november starten dan ook weer de Winterdubbels. Dit is een sportief en gezellig evenement voor leden van de LTC.

Alle senioren hebben een mail ontvangen met een uitnodiging om in te schrijven; volgende week volgt nog een reminder en de inschrijving sluitop 30 september. Wil je meer weten over de opzet van de Winterdubbels, klik dan op deze link. Hopelijk is de animo weer net zo groot als in de vorige edities en zijn de weersomstandigheden iets beter dan afgelopen winter...

Bij de damesdubbels is de wisselbeker in bezit van Machtelt van der Veer-Nap en Esther Akkerman-Dwars. Bij de heren zijn Bas Spelbos en Jeroen Gelevert de regerende Wintervorsten. Op de foto hieronder staan beide heren in het zonnetje, maar zij hebben ook tot hun enkels in het water gestaan om hun dubbel te spelen.

Deel deze pagina
Copyright © 2010 L.T.C Vleuten de Meern. Alle rechten voorbehouden. Gebruiksvoorwaarden Technische informatie Contact