LTC Vleuten de Meern

User Name

Password

Info New or Forgotten?

ZoekenLaatste nieuws

   
 

Verslag ALV 30 maart 2016

Nieuws van 29 april

Het concept verslag van afgelopen algemene ledenvergadering (ALV) op 30 maart 2016 is hier terug te vinden. Om het verslag te kunnen lezen en downloaden moet je zijn ingelogd met je persoonlijke toegangscode. Let op, het verslag wordt pas tijdens de volgende ALV goedgekeurd na stemming van de aanwezige leden. 

Vooraankondiging extra ALV 30 juni 2016

Nieuws van 29 april

algemene ledenvergadering ingelast. Deze start om 20:30. Zet deze datum alvast in je agenda. Uiterlijk twee weken voorafgaand aan de ALV ontvangt iedereen de agenda en eventuele bijbehorende stukken.

Schrijf nu in voor het LTC Vleuten de Meern Mandemakers Open Senioren 2016

Nieuws van 29 april

Klik hier om in te schrijven

Beste tennisliefhebber,                                                                                                                                   

Vanaf zaterdag 18 juni a.s. start het LTC Vleuten de Meern Mandemakers Open Senioren 2016 in meerdere  categorieën.

 De organisatie streeft ook dit jaar naar goed gevulde schema’s, met veel spannende  partijen  in alle categorieën. Het Mandemakers Open 2016 vindt plaats vanaf zaterdag 18 t/m zondag  26 juni a.s. 

 Voor de finalisten zijn er mooie prijzen te winnen. Maar er is meer, het toernooi staat  bekend  om zijn gezelligheid en daarom hebben wij dit jaar gekozen voor het thema    "Ibiza".

 Reserveer alvast vrijdag 24 juni voor een spetterende feestavond geheel in de  "Ibiza"  sfeer, zon, zee en strand.

 Inschrijven kan vanaf vandaag en sluit op vrijdag 3 juni a.s. of bij het bereiken van het  maximaal aantal te spelen partijen. 

 Wacht daarom niet te lang want sommige categorieën zijn erg populair en dus snel vol! 

 

Inschrijven Jansen & Jansen Open Jeugdtoernooi 2016

Nieuws van 27 april

Hoeveel talent heb jij? Schrijf je nu in voor het Jansen & Jansen Open Jeugdtoernooi 2016 en laat jouw beste slag zien op de tennisbaan. Van maandag  27 juni tot en met zondag 3 juli a.s. organiseert LTC Vleuten De Meern weer een openjeugdtoernooi. Ons open jeugdtoernooi staat al jaren bekend als gezellig en sportief. En omdat we ook graag jouw talent willen zien, nodigen wij je van harte uit om aan dit LTC open jeugd toernooi met als thema Grand Slam mee te doen.

Alle junioren kunnen zich inschrijven in de categorieën:
- Groen JE, JD, ME, MD 10 t/m 12 jaar
- JE, JD , ME, MD, GD 11 t/m 14 jaar
- JE , JD , ME, MD, GD 11 t/m 17 jaar

 

>> Lees verder...

15 mei Vroege Vogel Toernooi (basisschooljeugd)

Nieuws van 18 april

Voor alle kinderen die op de basisschool zitten, organiseren we binnenkort weer een leuk tennistoernooi. Noteer de datum maar vast in je agenda. Dit keer niet op Hemelvaartsdag, maar op zondag 15 mei! We beginnen om 8.00 uur met een gezamenlijk ontbijt op baan 14. Daarna gaan we gezellig tennissen. Om 12 uur is het afgelopen (voor kids Rood 10.30u). Je hoeft alleen je racket mee te nemen (geen pasje). Wij zorgen tussendoor natuurlijk weer voor wat lekkers te eten en te drinken. Rol dus vroeg je bed uit op 15 mei en kom lekker tennissen op het Vroege Vogel Toernooi!

Deel deze pagina
Copyright © 2010 L.T.C Vleuten de Meern. Alle rechten voorbehouden. Gebruiksvoorwaarden Technische informatie Contact