LTC Vleuten de Meern

User Name

Password

Info New or Forgotten?

Zoeken


Laatste nieuws

   
 

ALV op 29 november

Nieuws van 16 november

Op woensdagavond 29 november staat de volgende algemene ledenvergadering gepland. Deze start om 20:00. Zet deze datum alvast in je agenda. Uiterlijk twee weken voorafgaand aan de ALV ontvangt iedereen de agenda en eventuele bijbehorende stukken.

 

Studentenkorting

Nieuws van 16 november

Je komt in aanmerking voor studentenkorting als je in het desbetreffende tennisseizoen tussen de 18 en 28 jaar bent (geboren in 2000 of eerder) én een dagstudie volgt.

>> Lees verder...

PlanMySport App

Nieuws van 16 november

Voor geïnteresseerden is de PLANMYSPORT App beschikbaar in de Apple iStore en op Google Play Store. Via deze app is alle informatie over evenementen, toernooien en de ledenlijst eenvoudig te raadplegen. 

>> Lees verder...

Baan 1 en 2

Nieuws van 16 november

Het is opgevallen dat bij regen snel en langdurig plasvorming ontstaat op baan 1 en 2 (zijde parkeerterrein). Samen met de groundsman en het onderhoudsbedrijf zijn wij bezig om de oorzaak te achterhalen en de plasvorming te minimaliseren zodat deze banen door jullie weer gebruikt kunnen worden zoals de andere rode banen.

BeŽindigen lidmaatschap 2018

Nieuws van 12 september

Kun je of wil je niet meer bij LTC Vleuten-De Meern tennissen, geef dit dan zo spoedig mogelijk door aan de ledenadministratie via de koppeling op
de website onder het kopje “Lidmaatschap /opzeggen”. Via de website krijg je een automatische bevestiging.

Mocht het via de site niet lukken, dan kun je een e-mail sturen naar:
ledenadministratie@ltc-vdm.nl. U ontvangt altijd binnen 14 dagen een bevestiging van de opzegging. Indien er geen bevestiging is ontvangen dan
is de opzegging mogelijk niet ontvangen. Wilt u dan nogmaals een e-mail sturen?

>> Lees verder...

Deel deze pagina
Copyright © 2010 L.T.C Vleuten de Meern. Alle rechten voorbehouden. Gebruiksvoorwaarden Technische informatie Contact