LTC Vleuten de Meern

User Name

Password

Info New or Forgotten?

ZoekenLaatste nieuws

   
 

Inschrijven Clubkampioenschappen 2016 sluit over 4 weken

Nieuws van 5 july

Over alweer 4 weken sluit de inschrijving van ons jaarlijkse onderlinge seniorentoernooi: dé Chateau d’Ax-LRA Clubkampioenschappen. Vanaf donderdag 18 augustus begint ons sportieve feest en sluit ook dit jaar weer af met spetterende finales op zondag 28 augustus. Mis het dus niet!

La Dolce Vita is dit jaar het thema van ons toernooi en daarom toveren we ons tennispark voor een week om in Italiaanse sferen. Om het leven te vieren organiseren we een feest op vrijdagavond 26 augustus, een Italiaanse Festa! Zet deze datum dus maar alvast in je agenda.

Let op, de inschrijving voor ons wervelende toernooi sluit middenin de zomervakantie, op vrijdag 5 augustus. Schrijf je daarom nog in vóórdat je op vakantie gaat!

Inschrijven
Je kunt direct inschrijven via link rechts bovenaan. In de volgende categorieën kan worden ingeschreven: 3/4, 5, 6, 7, 7 (35+), 8/9, 8/9 (35+), 6/7/8 (50+). Indien naar oordeel van de commissie voor een bepaalde categorie te weinig inschrijvingen worden ontvangen, dan kunnen we wijzigingen naar eigen inzicht in de indeling aanbrengen. Waar mogelijk zal er in poules gespeeld gaan worden. Schrijf je je bijvoorbeeld in voor 2 categorieën, dan kan het zijn dat je al 4-6 wedstrijden in de poulefase speelt. Zorg dus voor een ruime beschikbaarheid tijdens de toernooiweek. Gedurende het finaleweekend (27 en 28 augustus) dien je volledig beschikbaar te zijn. De inschrijving sluit 5 augustus 2016 óf bij het bereiken van het maximaal aantal te spelen partijen. Bekijk de website voor de volledige toernooibepalingen.

Verhinderingen
Tijdens het inschrijven kun je je voorkeurstijden invullen én aangeven wanneer je niet beschikbaar bent. Als je niets invult, wordt aangenomen dat je altijd beschikbaar bent. Het helpt ons enorm als iedereen zijn of haar agenda gedurende de toernooiweek zoveel mogelijk vrijhoudt (ook nadat de eerste wedstrijdschema’s zijn vrijgegeven), zodat eventueel herplannen van wedstrijden een stuk makkelijker verloopt. Geef daarom veranderingen in beschikbaarheid (ook tijdens het toernooi), zowel positief als negatief zo spoedig mogelijk aan ons door. Ieder jaar krijgen wij het verzoek rekening te houden met de speeltijden van partners, helaas is dat niet mogelijk. 

We zien je graag vanaf donderdag 18 augustus! Heb je vragen stuur dan een e-mail naar clubkampioenschappen@ltc-vdm.nl.

Met vriendelijke groet,

Onderlinge Toernooicommissie:

Annemieke, Claudia, Daniëlle, Evedien, Han, Hans, Janette, Judith, Martine, Mirjam, Trudy, Veronique en Willemijn

 

Deel deze pagina
Copyright © 2010 L.T.C Vleuten de Meern. Alle rechten voorbehouden. Gebruiksvoorwaarden Technische informatie Contact