LTC Vleuten de Meern

User Name

Password

Info New or Forgotten?

ZoekenLaatste nieuws

   
 

Rood – Oranje – Groene najaarscompetitie weer klaar!

Nieuws van 12 november

Alle tenniskids najaarscompetitie is weer afgerond. Op drie zondagen in september, oktober en november hebben we met maar liefst 7 teams (60 kinderen) deelgenomen. De woensdagmiddag competitie was ook goed gevuld met 7 teams en 38 kinderen. Hierbij waren kinderen die waren overgegaan van ORANJE naar GROEN en dat wordt het een stuk serieuzer! De kinderen hebben veel geleerd en vooral veel plezier gehad.

Ouders hebben de rol van captain op zich genomen, waarvoor we ze uiteraard heel erg willen bedanken. Want alle kinderen spelen thuis, maar ook uit in de regio en er dan moet er wel per team weer alles geregeld worden.

En JUNIOREN uit de selectie, jullie mogen we ook heel erg bedanken. Zij helpen bij de worldtour ROOD op de zondagochtend en het is echt superleuk om te zien hoe onze ‘oudere’ jeugd deze jonge kinderen helpen. Een mooi ontwikkeling binnen de club!

Zie hier de foto's. En leuk om dit melden dat op de website tenniskids ook een artikel is verschenen over deze competitie.

Beëindiging lidmaatschap

Nieuws van 17 september

Kun je of wil je niet meer bij de LTC Vleuten-De Meern tennissen, geef dit dan zo spoedig mogelijk door aan de ledenadministratie via deze pagina of stuur een email naar ledenadministratie@ltc-vdm.nl. U ontvangt altijd binnen 14 dagen een bevestiging van de opzegging. Indien er geen bevestiging is ontvangen dan is de opzegging mogelijk niet ontvangen. Wilt u dan nogmaals een email sturen? Opzeggen van het lidmaatschap dient voor 1 december  van het lopende contributiejaar te gebeuren. Het adres voor schriftelijke opzegging: Ledenadministratie, Fahrenheit 18, 3454 KJ De Meern.

Wil je een nieuw e-mailadres, bankrekeningnummer doorgeven of ga je verhuizen? Dan heb je deze mogelijkheden:

  • Log in op deze site met je persoonlijke gebruikersnaam, klik op Privé, kies map Persoonlijk en wijzig daar de gegevens.
  • Schrijf in voor een toernooi, les of evenement: iedere keer als je inschrijft, worden jouw persoonlijke gegevens bijgewerkt!
  • Stuur een e-mail naar ledenadministratie@ltc-vdm.nl.
Deel deze pagina
Copyright © 2010 L.T.C Vleuten de Meern. Alle rechten voorbehouden. Gebruiksvoorwaarden Technische informatie Contact