LTC Vleuten de Meern

User Name

Password

Info New or Forgotten?

ZoekenLTC Vleuten de Meern - Open Jeugdtoernooi - Schema's

Klik op de koppeling voor de schema's en planningen.

Laatste nieuws

   
 

Onderling Jeugd Toernooi 2015- Inschrijving geopend!

Nieuws van 1 july


Ook deze zomer zijn we er weer! Het Onderling Jeugd Toernooi zal dit jaar plaatsvinden van 16 t/m 22 augustus. Het thema van dit jaar is: in the Movies, oftewel Hollywood! Het belooft een week vol glitter, glamour en actie te worden! Ook de bekende lekkernijen zullen weer volledig in thema zijn dit jaar! 

De inschrijving is geopend en kan tot zaterdag 1 augustus a.s. !!!!!

Voor de nieuwe leden: 
Het Onderling Jeugd Toernooi is het gezelligste toernooi voor de junioren van onze club. Het toernooi wordt georganiseerd voor kinderen van 7 t/m 17 jaar. Er wordt gespeeld in de volgende categorieën: Jongensenkel Meisjesenkel Jongensdubbel Meisjesdubbel Gemengddubbel.

Toernooiweek
Hoewel het er tijdens de wedstrijden vaak zeer fanatiek aan toe gaat is meedoen eigenlijk belangrijker dan winnen tijdens het Onderling Jeugd Toernooi. Naast tenniswedstrijden worden er de hele week verschillende activiteiten georganiseerd. Jaarlijks terugkerende activiteiten zijn: Elke dag spectaculaire spellen, elke dag kans op prijzen! Een spetterende feestavond met verschillende acts verzorgd door de kinderen! BBQ op de finaledag! Springkussen Naast de activiteiten krijgen de kinderen iedere dag iets te eten aangeboden, dit kan zijn een patatje, broodje kroket of een andere lekkernij!

De commissie is te bereiken via: onderlingjeugdtoernooi@ltc-vdm.nl


 

 

 

Vrijdagavond Competitie Najaar 2015

Nieuws van 1 july

Ook dit najaar organiseert de evenementencommissie op de vrijdagavond weer een gezellige onderlinge competitie, speciaal voor alle senior leden. Inschrijven kan tot zondag 16 augustus 2015.

 

>> Lees verder...

Deel deze pagina
Copyright © 2010 L.T.C Vleuten de Meern. Alle rechten voorbehouden. Gebruiksvoorwaarden Technische informatie Contact